WWW.RadioIntact.Ro

Oct 20 2017

Un turist a murit în cea mai faimoasă biserică din Florența, după ce i-a căzut o bucată de piatră în cap

Un turist a murit în Florența, în timp ce vizita una dintre cele mai faimoase biserici din orașul italian, respectiv Santa Croce. Bărbatul a fost lovit în cap de o bucată de piatră care susținea o coloană, relatează BBC news.

Turistul spaniol, în vâstă de 52 de ani, locuia în Barcelona și se afla în vizită în orașul italian Florența. El a vrut să vadă faimoasa biserica Santa Croce, unde se află mormintele lui Michelangelo, Galileo Galilei și Machiavelli.

În timp ce se afla în interior, o bucată de piatră cu un diametru de 15 centimetri s-a desprins dintr-o coloană și a căzut de la aproximativ 20 de metri, lovindu-l pe bărbat în cap.

Un reprezentant al bisericii a afirmat că este „șocat” și „tulburat” de incident, oferind condoleanțe familiei. În plus, Irene Sanesi, președintele Opera din Santa Croce, care se ocupă de administrația bisericii, a afirmat că bazilica a fost mereu întreținută și verificată, de-a lungul anilor.

Santa Croce este principala biserică din Florența și o atracție turistică foarte importantă.


Citește și: Jurnalist Libertatea, poveste de pe marginea infernului. ”Atunci am întârziat. Și când am ajuns în Colectiv, oamenii aveau chip de zombie și prietenii mei ardeau de vii”


Post-ul Un turist a murit în cea mai faimoasă biserică din Florența, după ce i-a căzut o bucată de piatră în cap apare prima dată în Libertatea.ro.

Written by Libertatea.Ro

Sursa: Libertatea.Ro


Articole recente