WWW.RadioIntact.Ro

Iun 19 2017

Un copil de 6 ani a rămas singur în tren, după ce mama sa a coborât să fumeze. S-a întâmplat într-o gară din Roma

Copil de 6 ani, din Italia, rămas singur în tren. O femeie care a coborât dintr-un vagon în gara Tiburtina din Roma, pentru a fuma, a asistat șocată cum ușile se închid brusc, iar trenul în care se afla băiețelul ei de șase ani pleacă, fără ca ea să mai poată urca, informează Agerpres.

Femeia călătorea cu un tren expres, pe direcția Milano-Napoli, alături de fiul său, când s-a hotărât să ia o pauză de țigară, pe peronul unei gări din capitala Italiei.

Însă, odată coborâtă, ușile trenului s-au închis brusc. Femeia a încercat, în zadar, să le deschidă, înainte ca trenul să se pună în mișcare și nu i-a rămas decât să alerteze autoritățile.

Astfel, ea a contactat personalul companiei de transport din Tiburtina și în următoarea gară de pe traseul trenului a putut să-și recupereze fiul.

Nu știm dacă, după această pățanie, s-a lăsat de fumat, dar cu siguranță se va gândi de două ori, înainte de a coborî dintr-un tren… înainte de destinație. Sau, altfel spus, fumatul dăunează grav… integralității familiei!

FOTO: wikimedia.org/Nicholas Gemeni

Post-ul Un copil de 6 ani a rămas singur în tren, după ce mama sa a coborât să fumeze. S-a întâmplat într-o gară din Roma apare prima dată în Libertatea.ro.

Written by Libertatea.Ro

Sursa: Libertatea.Ro


Articole recente