WWW.RadioIntact.Ro

Noi 18 2017

Preot acuzat de abuz sexual. Vaticanul a anunţat sâmbătă că a deschis o anchetă

Preot acuzat de abuz sexual. Vaticanul a anunţat sâmbătă că a deschis o anchetă după ce un adolescent care a fost băiat de altar şi şi-a forţat colegul de cameră să întreţină relaţii sexuale cu el, a devenit preot.

 Acuzaţiile vizează Institutul St. Pius X, cunoscut drept şcoală pre-seminar, şi au apărut într-o carte publicată recent şi în mai multe ştiri difuzate de televiziuni italiene, scrie Digi24.

Pre-seminarul se află în Vatican şi este dedicat băieţilor care slujesc la altar, la slujbele din Basilica Sfântul Petru.  Rapoartele apărute arată că, în ciuda plângerilor către superiori formulate împotriva adolescentului, el a fost acceptat în seminar, când a devenit adult. El a devenit preot şi slujeşte acum într-o parohie din nordul Italiei.

Citește și


Fostul principe Nicolae: Declarația de retragere a titlului nu a fost scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez


 

Post-ul Preot acuzat de abuz sexual. Vaticanul a anunţat sâmbătă că a deschis o anchetă apare prima dată în Libertatea.ro.

Written by Libertatea.Ro

Sursa: Libertatea.Ro


Articole recente