WWW.RadioIntact.Ro

Iul 17 2017

O femeie avea 27 de lentile de contact puse într-un singur ochi

O femeie din Marea Britanie a reușit să-i suprindă pe medici. Aceasta avea nu mai puțin de 27 de lentile de contact într-un ochi, lucru de care nici măcar nu era conștientă și care a fost descoperit întâmplător de un oftalmolog, relatează The Telegraph.

Femeia în vârstă de 67 de ani a mers la un control oftalmologic, fiind programată pentru o operație de cataractă. Doctorul a descoperit însă că aceasta avea 27 de lentile de contact într-un ochi. Inițial, doctorul a descoperit 17 lentile, însă la o a doua verificare a mai descoperit alte zece.

Femeia a crezut că starea de disconfort pe care o simțea era cauzată de vârsta înaintată și că avea ochii uscați, nicidecum de lentile de contact


Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea


„Niciunul dintre medicii oftalmologi pe care îi cunosc nu a mai văzut așa ceva. Erau foarte mari. 17 lentile de contact erau lipite între ele. Am fost surprinși că pacienta nu și-a dat seama pentru că ar putea cauza o iritație destul de mare”, a afirmat oftalmologul care a făcut descoperirea, pentru  Optometry Today.

Operația de cataractă programată în cazul femeii a fost anulat în urma descoperirii. Femeia în vârstă de 67 de ani a purtat lentile de contact lunare în ultimii 35 de ani, însă nu se prezentase la oftalmolog de câțiva ani.

„În zilele nastre, când este foarte ușor să achiziționezi lentile de contact online, oamenii ar trebui să aibă mai multă grijă, să meragă mai des la oftalmolog”, a avertizat oftalmologul.


Citește și: EXCLUSIV/ 10.000 de euro ca să ucizi un singur exemplar. România este un paradis al acestui tip de vânătoare


Post-ul O femeie avea 27 de lentile de contact puse într-un singur ochi apare prima dată în Libertatea.ro.

Written by Libertatea.Ro

Sursa: Libertatea.Ro


Articole recente