WWW.RadioIntact.Ro

Dec 11 2017

La ce seriale s-au uitat românii pe Netflix în 2017 şi pe care au făcut binging INFOGRAFIC

Reprezentanţii Netflix au dat publicităţii pentru prima dată informaţii privind obişnuinţele de consum ale utilizatorilor din România, dezvăluind ce seriale au „devorat“ şi pe care le-au „savurat“ în 2017.

Doar anul acesta, abonaţii Netflix au urmărit peste 140 de milioane de ore de seriale, filme, documentare sau stand-up comedy pe zi - ceea ce echivalează cu aproximativ 1 miliard de ore pe săptămână. 
 
Se pare că binging-ul a intrat şi în obişnuinţa românilor. Binging-ul este definit de utilizatori ca sesiuni în care vizionează între 2 şi 6 episoade la rând. Cu toate acestea, unele seriale sunt atât de iubite, încât fanii urmăresc un sezon întreg în doar 24 de ore de la momentul lansării pe platformă. 
 
În România, „Stranger Things 2“ a fost serialul vizionat cel mai rapid în 2017. Nu e o coincidenţă, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial. 
 
Printre cele mai interesante statistici subliniate de Netflix este faptul că un membru din România a văzut filmul „War of the Worlds“, cu Tom Cruise şi Dakota Fanning, de nu mai puţin de 179 de ori în 2017. 
Printre titlurile preferate ale românilor se numără şi „House of Cards“ şi „Narcos“. 

Potrivit datelor analizate de Netflix, utilizatorii din România au „devorat“ (adică au urmărit mai mult de două ore pe zi) seriale SF precum „The OA“ şi „The Mist“ şi au „savurat“ (adică au urmărit mai puţin de două ore pe zi) comedii precum „You Me Her“, „Friends from College“ şi „Big Mouth“. 
 

Serialele devorate de români în  2017

1. Suburra: Blood on Rome
2. The Keepers
3. The OA
4. 13 Reasons Why
5. Marvel's Iron Fist
6. Cable Girls
7. The Mist
8. Fauda
9. Santa Clarita Diet
10. El Chapo
 

Serialele savurate de români în 2017

1. Big Mouth
2. Neo Yokio
3. The Crown
4. Friends from College
5. White Gold 6. Dear White People
7. Disjointed
8. You Me Her 
9. Frontier 
10. Dear White People
 


Citeste si:

Written by adevarul.ro

Sursa: adevarul.ro


Articole recente